Jdi na obsah Jdi na menu
 


New

 

 

O registrované partnerství u nás zájem stále neklesá

Zatímco meziročně v druhém pololetí zůstal počet vstupů do partnerství skoro stejný, tak díky nebývalému zájmu v první půli roku 2012 došlo loni k výraznému nárůstu nových registrovaných partnerství v ČR – v roce 2011 jich bylo 177, loni 206.

Oproti tomu je počet zrušení partnerství pořád malý, ale přesné číslo není k dispozici, protože matrika v Praze, v Liberci a v Ústí nad Labem již tento údaj neeviduje. Přesto lze konstatovat, že podíl zrušených partnerství zdaleka nedosahuje takové míry jako je tomu u manželství.

Od 1. 7. 2006 do 31. 12. 2012 využilo zákona o registrovaném partnerství celkem 1494 párů gayů a leseb. Svého partnera si dosud vzalo 1022 mužů a 472 žen. Po boku 174 z nich skončil cizinec nebo cizinka od Slovenska po exotické země z celého světa.

 

DALŠÍ AMERICKÝ HEREC SE PŘIZNAL KE SVÉ HOMOSEXUALITĚ!

A máme tu další hvězdný coming-out! Známý americký herec VICTOR GARBER (63) se přiznal, že je homosexuál. Herec také přiznal, že už třináct let společně žije se svým přítelem Rainerem Andreesenem.

Garbera si můžete například pamatovat z filmu TITANIC.

 

NOSÍTE TRIČKA DO VÉČKA? TAK JSTE GAY!

Občas se opravdu divíme, že v 21. století jsou podobné informace vůbec možné. Malajská vláda varovala rodiče, aby hlídali šatníky svých dětí. Pokud v nich objeví trička nebo svetry do „véčka“, znamená to, že jejich dítě je homosexuálně orientovaná.

V prohlášení místního ministra školství stojí: Teenageři, kteří nosí upnuté oblečení světlých barev a mají hubenou postavu, většinou inklinují k homosexualitě“.

Homosexualita je v Malajsii, ilegální a je považována za chování jdoucí proti přírodě